tirsdag 7. august 2012

Turmat?


Hallo!
Liten hilsen fra bloggerske med reisefeber...
Hjemme hos oss står alle damene med nesa i koffertene og pakker.
Siste del av sommerferien går til Syd-Tyrkia. Noe som betyr garantert sol og varme!

Dagens oppskrift er en slager her hjemme. 
Deilig tygge og noe for en hver smak!
Hjemmelaget langgang er en fulltreffer etter en lang tur. Her er det bare å la oppfinnsomheten, eller kjøleskapets innhold bestemme hva langgangen skal bestå av! Her kommer mitt forslag.




Turkameratenes langgang.

20 min

Dette trenger du:

Halvstekte grove bagetter
smør
salat
tomat
klementin
rødløk
sprøstekt løk
sitron
roastbiff
skinke
reker
eggerøre
røkt laks
remulade
majones

Slik gjør du:

Dette trenger vel ikke den store instruksjonen. Men, allikevel her kommer noen tips! Mens bagettene stekes og kjølner noe etterpå, lager du eggerøren. Vask salaten, skrell klementinen, del opp sitronen, tomater og rødløk. Hvor mye bestemmer du selv, avhengig av hvor sulten du er, eller hvor dere blir. Legg pålegget pent på bagettene som er delt på langs. 
Husk at man spiser like mye med øynene, som med munnen. Det er flott å servere noe som ser lekkert ut! Det smaker godt med et glass iskaldt øl ved siden av. 


Ps. Huset står ikke tomt, hund og sønn blir hjemme!

1 kommentar:

  1. Så godt ut :O)
    God ferie,
    man trenger litt sol etter denne sommeren!

    Min farmor, barnas oldemor blir 98 år neste måned. Så ja, vi er heldige.
    (Hun har faktisk 10 oldebarn :O)

    SvarSlett