tirsdag 27. november 2012

Tyvstart på adventstiden



Inn fra sno og blåsevær!
Det smaker ekstra godt med nystekte smultringer, når man har vært ute og gått tur en sur novemberkveld.
Hos oss har vi tyvstartet litt med adventstiden. Det vil si at vi tente årets adventslys for første gang i kveld.
Det er nesten en dyd av nødvendighet å brenne lyset litt på forhånd, for å komme ned til ett tallet. 



Både adventslys, stake og hjertepynt er laget av Jette Frølich, og ble kjøpt inn under årets besøk på Lysebu.
Jeg har alltid likt å plukke med meg kongler og grener for å pynte med inne. I år mener jeg å ha lest at julen skal være hvit med naturelementer, så da er jeg litt inn i år!
Ha en fortsatt god kveld!



Ps! I morgen kan jeg love en oppskrift på torskemiddag med masse deilige rotgrønnsaker.
See you...

1 kommentar:

  1. Godt å se at det er flere som har tyvstartet på adventstiden. Hos meg går det i juleverksted og bakst om dagen. Min teori er nemlig at julekaker smaker best før jul og adventstiden med alle forberedelsene er vel så koselig som selve julehøytiden.

    SvarSlett