Hallo, på tide med en ny matoppskrift!
Har du begynt å planlegge hva du skal servere til lørdagkvelden?
Har du faste klassikere, eller liker du å eksperimentere litt på kjøkkenet.
Hos meg går det litt i bølger. Noen ganger er det trygt å lage noe som jeg vet slår an, andre ganger er det tid og sted til å prøve noe nytt.
Jeg laget noe veldig godt sist helg.
Liker du mat som smaker, noe med litt sting i?
Da kan jeg trygt anbefale ananassalsa, nam-nam. Med smak av ingefær og chili, ble dette søtt og hot på en gang!
Koskos kan fint erstatte ris eller pasta. I denne oppskriften får du grønnsakene på kjøpet, dermed har du det perfekte følge til stekt svin eller kylling.
Godt spise til lørdagen
4 porsjoner
20 min
Dette trenger du
Koskos med løk, brokkoli og fetaost
3 dl koskos
2 rødløk
2 ss olje
250 g brokkoli
125 g fetaost
Ananassalsa
1 boks most ananas
1 ss ananasjuice
1- 2 ts finhakket rød
chili
2 ss revet frisk ingefær
1 ss rapsolje
salt
Slik gjør du
Begynn med salsaen. Hell av juicen fra ananasboksen, men
behold 1 ss. Bland alle ingrediensene. Smak til og Sett til side.
Tilbered koskos etter anvisning på pakken. Mens koskosen får
stå å trekke, skjæres løken i båter og brokkolien deles opp i små buketter. Stek grønnsakene lett møre i olje i en
stekepanne, ca 5 min. Ikke ha for sterk varme på pannen. Bland de stekte
grønnsakene med fetaost og koskos.
Passer utmerket som tilbehør til stekt kylling eller svin.
Lykke til!
Mums så gott det ser ut, här är en till som gillar starka kryddor.
SvarSlettÖnskar trevlig helg...här ska det jobbas:)
KRAM Helena